De perfecte etui voor bullet journaling

Als lid van diverse bullet journal gerelateerde Facebook groepen kom ik regelmatig geld tekort aan het einde van de maand superhandige tips tegen. Zo ook laatst; toen iemand de perfecte etui deelde voor fanatieke bujo junkies zoals ik.

Spoiler alert: het is eigenlijk helemaal geen etui, maar een toilettas. Dat veranderd echter niets aan het feit dat het een i-de-aal dingetje is! Sinds ik deze etui in gebruik heb is mijn plannerpeace compleet. Ik heb al mijn favoriete bullet journaling benodigdheden bij de hand. Ik laat jullie graag zien wat deze etui zo ideaal maakt...


Aan de buitenkant lijkt het misschien niet zo'n bijzonder ding. Tuurlijk het is een mooi ontwerp (dat ook nog eens heel mooi bij mijn bullet journal past, maar ware schoonheid zit van binnen. Deze etui is namelijk verrassend ruim en bied heel veel ruimte voor je spulletjes. 


Dit is wat ik zie als ik hem open maak. In de 'deksel' heb ik al mijn Sakura Koi Coloring Brush pennen opgeborgen. De vakjes lijken hier wel voor gemaakt! Vervolgens in mijn 'tussenflapje' (hoe noem je zo'n ding) bewaar ik een paar van mijn favoriete pennen en supplies : uitwisbare gelpennen, een witte, dekkende gelpen (handig om foutjes te corrigeren), twee van mijn lievelingspennen en een schaartje. In het rechtervakje vind je mijn Stabilo Point 88 fineliners in de pastel uitgave. 


Onderin pas - precies - een Leuchturm 1917. Het is alsof hij speciaal hiervoor is gemaakt. Je kunt er gemakkelijk twee op elkaar stapelen, maar ik heb aan één boekje genoeg en gebruik de rest van de ruimte voor mijn zwarte fineliners ( ik kan er 2 zes-delige sets in kwijt; 1 van Pigma Micron en 1 van Steadtler) Verder bewaar ik mijn Sakura Koi Brush Coloring pens in verschillende grijstinten in dit vak. Net als twee Tombow Fudenosuke brushpennen (hard en zacht). 

Zoals je ziet heb ik mijn belangrijkste spulletjes dankzij deze etui altijd bij de hand. Mocht je zelf ook interesse hebben in deze etui dan kun je hem bij deze verkoper vinden

Hoe bewaar jij je stationery?

3 opmerkingen

  1. Ik dacht eerst; misschien handig voor mijn markers, maar toen bedacht ik me: ik heb teveel markers. Toch overweeg ik het wel; handig voor onderweg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn twinmarkers liggen eigenlijk gewoon in een bloempot. Zodat ik meteen de juiste kleur er van tussen kan vissen. Ik heb een keer overwogen om het op te bergen in van die stapelbare bakjes voor broodbeleg maar dan krijg ik het onmogelijk in mijn knutselkast. Daar zit immers nogal veel materiaal in opgeborgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn spul ligt nog teveel overal en nergens opgeborgen. Ik moet er eens een betere plek voor vinden!

    BeantwoordenVerwijderen