De meest epische #bookishsummerswap!

Deze maand doe ik mee aan de Bookish Summer Swap van Emmy (zonenmaan.net). Terwijl ik nog wacht op het boek voor mijn eigen swapmaatje ontving ik vandaag een supertof pakket van Karin (onceuponapage.nl). Nou ik kan je wel verklappen dat dit fantastische pakket mijn wildste verwachtingen heeft overtroffen. Het was... EPISCH!


In dit feestelijk verpakte pakket werd mijn swap bezorgd. En nee, de postbode is niet onzorgvuldig geweest met mijn swap... Ik had de doos zelf al half open voordat ik me besefte dat ik natuurlijk wel foto's moest maken voor mijn blog en Instagram. 


De swap werd begeleid door een superschattig kaartje (wat ik heb opgehangen in mijn werkkamer omdat hij zo cute is). Toen ik het las werd ik al helemaal vrolijk, en dat was nog voordat ik wist wat er allemaal schuil ging achter de piepschuimvlokken die mijn swap onderweg hebben beschermd. 

In het kaartje vertelde Karin dat ze nog voordat ze haar lootje had ontvangen al in mijn Etsy shop had rondgeneusd omdat het haar leuk leek om een van mijn boekenleggers mee te sturen met de swap. Hoe toevallig dat ze uiteindelijk mijn lootje kreeg! Ik vind dat soort dingen zo leuk om te horen. 


En dit zat er allemaal in dit EPISCHE swap pakket. Ik ben zo gigantisch verwend mensen! Hoe meer ik uit de doos viste des te meer ontdekte ik hoe geweldig persoonlijk mijn pakket was. Karin, je hebt me echt enorm verrast met dit prachtpakket. Ik wilde eigenlijk een unboxingvideo opnemen, maar het is maar goed dat ik dat niet heb gedaan, want ik was gewoon sprakeloos! 


Het boek wat ik kreeg was Heidi van Johanna Spiri. En hij is zooo mooi! Ik kocht zelf een tijdje geleden de Puffin in Bloom editie van Little Women van Louisa May Alcott en dankzij Karin ben ik weer een stapje dichterbij een complete collectie. En toevallig is Heidi ook nog eens het enige boek in deze uitgave dat ik nog niet heb gelezen. Jullie kunnen vast wel raden hoe enthousiast ik daarom ben dat juist dit exemplaar in mijn pakket zat. 

En dan die quotekaart met de tekst 'To err is human to arr is pirate'! Die is mij - met mijn piratenobsessie - toch gewoon op het lijf geschreven. Ik vraag me hierdoor wel stiekem een beetje af of ik het niet té vaak over mijn liefde voor zeebonken heb, hahaha. 


Verder zat er in het pakket een van de mooiste notitieboekjes die ik ooit heb gezien! Hij is echt zo pretty. Het is een lijntjesschrift en de timing waarop ik deze ontving was echt perfect want ik heb afgelopen weekend weer een journal met morning pages volgeschreven. Daar kan ik dus mooi dit notitieboekje voor gaan gebruiken vanaf nu. 


Ik heb mogelijk een klein beetje hardop gegild toen ik deze supertoffe sleutelhanger van Hufflepuff ontdekte in het pakket. Hufflepuff pride baby! Deze ga ik sowieso met trots bij me dragen. Hij is zo pretty! Ik heb laatst een foto gedeeld op Instagram met een Hufflepuff woodmark uit mijn shop. Ik ens oovind het zo tof dat Karin echt de moeite heeft genomen om dit soort persoonlijke dingetjes uit te pluizen en te verwerken in de box. Supertof!


Wat ik ook ontzettend tof vond waren de stickersheets. Deze kan ik uitknippen en gebruiken in mijn bullet journal. De stickers zijn trouwens ook nog eens helemaal mijn smaak. Ik houd van die tumblr-achtige doodles. Ik kan niet wachten om ze te kunnen gebruiken in een spread. 

Maar er zat nog veel meer in;
  • Potloden en pennen van Söstrene Grene
  • Gehaakt zomerfruit, perfect voor bookstagram foto's 
  • Heerlijke thee
  • Een pak Oreo's
  • Bellenblaas
  • Boekenleggers (die van Hermoine is zo cute!)
  • Een poster van A court of wings and ruin
  • Decoratieve vlinders (die je ook vast vaak terug zult zien op bookstagram
Zoals jullie wel zien ben ik echt enorm verwend. Het voelde een beetje als mijn verjaardag! Heel erg bedankt voor de prachtige swap Karin.

Heb jij wel eens meegedaan aan een swap?

7 opmerkingen

  1. Wat een onwijs leuk pakket heb je mogen ontvangen. Ik heb ook meegedaan aan deze boekenswap en heb ook een erg leuk pakket gekregen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik deed in december voor het eerst mee aan zowel de Secret Santa van Kwante als de Boeken Adventskalender Lootjes van Emmy. Dit bleek zo leuk te zijn dat ik meteen mee wilde doen aan de Bookish Summer Swap. Jammer genoeg zijn de verzendkosten naar Nederland nogal hoog voor een pakket, maar gelukkig deden er nog enkele andere Belgen mee en kon ik op die manier toch een goed gevuld pakket versturen. Zelf kreeg ik trouwens een super leuk pakket toegestuurd. Alle cadeautjes waren ingepakt en ze leken ook allemaal voor mij persoonlijk te zijn uitgekozen: Harry Potter, Hufflepuff, Beauty and the Beast, ... Ik ben er zo blij mee dat er volgende week een blogpost verschijnt met een aantal foto's van al die leuke spulletjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oehh!! Super leuk pakket. En schattig ingepakt ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohh wat een gaaf pakket heb je gekregen! De summer swap zag er uit alsof het echt een super geslaagde swap was, als ik afga op andere pakketjes die ik ook al zag. Mocht de swap volgend jaar weer georganiseerd worden, ga ik ook zeker weten meedoen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hartstikke mooi pakketje zeg! Van de foto's alleen word je al vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen