Mijn TBR voor #septembersequelmaand

Als er iets is waar ik enorm slecht in ben dan is het wel series uitlezen. Er gebeurt iets met me in de tijd dat ik moet wachten op de verschijning van een opvolgend deel waardoor ik op de een of andere manier nooit het vervolg oppak. Het heeft niets te maken met mijn liefde - of gebrek daaran - voor het eerste boek. Soms gebeurt het zelfs dat ik het eerste boek de hoogste waardering heb gegeven op Goodreads, maar tóch het vervolg niet lees.

Eigenlijk zijn er maar twee manieren waarop ik series toch uit krijg; door te wachten tot alle delen zijn verschenen om de serie vervolgens in één keer te bingen... of door ze naar het toppunt van mijn TBR te verplaatsen voor September Sequel MaandVorig jaar organiseerde ik voor het eerst #septembersequelmaand omdat ik merkte dat ik een stok achter de deur nodig had om alle incomplete series in mijn boekenkast uit te lezen. Het was een enorm succes! Heel veel boekenwurmen lazen met me mee gedurende die maand en deelden hun vooruitgang met de speciale hashtag. 

Doe mee en win een sequel naar keuze!

Ook dit jaar kun je met me mee lezen. Het enige wat je hoeft te doen is de komende maand zoveel mogelijk sequels te lezen. Je kunt je vooruitgang met me delen door de #septembersequelmaand te gebruiken en je mag me uiteraard ook taggen in je gerelateerde social media posts. 

Onder alle deelnemers die hun vooruitgang delen op social media met de bovenstaande hashtag verloot ik één sequel naar keuze t.w.v. maximaal 20 euro. Voor elke keer dat je de hashtag gebruikt gaat je naam één keer in de symbolische hoge hoed. Dus deel je twee foto's op Instagram met de hashtag dan loot je twee keer mee. 

Mijn TBR

De sequels die ik in de loop van de maand hoop te lezen heb ik alvast klaar gelegd. Ik zet in op vijf boeken. Aangezien ik de laatste tijd jammer genoeg niet zo heel veel aan lezen toe kom met mijn werk, de webshops en bullet journal workshops die voorbereid moeten worden. Als ik deze vijf boeken uit krijg dan ben ik meer dan tevreden. 

The royal tour van Amy Alward is het vervolg op The potion diaries. Ik heb deel één nog niet zo heel erg lang geleden gelezen, maar ik vond hem echt heel erg leuk. Het schuldgevoel is gelukkig daarom nog niet zo prominent aanwezig als bij andere boeken op dit lijstje. 

Zoals Rise of fire van Sophie Jordan. Het vervolg op Reign of shadows. De reden dat ik me een beetje schaam dat ik dit boek nog niet heb gelezen is dat ik deze duologie gemakkelijk had kunnen bingen. Ik had beide delen in huis. Het zijn echt vrij dunne boekjes. En het is een fijn, vlot geschreven verhaal. Ach ja, ik ga dit in ieder geval komende maand rechttrekken. 

Van De gloed van gedoofde sterren van Kate Ling ontving ik afgelopen week onverwacht een recensie-exemplaar van uitgeverij Moon. Dankjewel daarvoor! Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik niet helemaal kapot was van het eerste deel. Sterker nog; ik irriteerde me meer dan een beetje aan de instalove en de naïeve hoofdpersoon. Toch ben ik best wel nieuwsgierig naar hoe het verder gaat op de nieuwe planeet. 

The wish granter is het vervolg op The shadow queen van C.J. Redwine (eigenlijk is het stiekem een standalone companion novel... maar ik tel hem mee). Ik kocht heb boek voor een prikkie over in een Facebook groep en ik ben nog steeds erg blij met mijn aankoop. Ik ben as we speak The shadow queen trouwens aan het lezen en ik geniet er echt van! Het heeft een beetje een 'Once upon a time'-vibe met eeen vleugje Russische folklore. I love it. 

En last but not least Girl online; going solo van Zoë Sugg (a.k.a. Zoëlla). Deze serie is echt mijn guilty pleasure. Het is zo cliché en voorspelbaar, maar tegelijkertijd heerlijk genieten. Ik voorspel dat ik hier weer doorheen ga vliegen.

Ga jij meedoen aan september sequel maand? Welke sequel ga je eerst lezen?

3 opmerkingen

  1. Ik ga er denk ik maar een paar uit de kast pakken.. Al heb ik er de laatste tijd al aardig wat gelezen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk Joany! Ik ga ook Gloed van gedoofde sterren lezen en ik ga eens op zoek of ik nog wat andere sequels kan lezen deze maand :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben momenteel een sequel aan het lezen. (Levensbloed van Gena Showalter). Er staan nog wel wat ongelezen sequels in mijn boekenkast te wachten dus hopelijk vind ik de tijd én energie om er deze maand nog wat te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen